FlyArkaden.com
Din guide til billige reiser og fly

FlyArkaden.dk FlyArkaden.com FlygArkaden.se
 
FlyArkaden - Sk billige flyreiser, reiser og flybilletter.
Sk Reiser

Tips ved bestilling av Flyreiser

Vi begynner med det kanskje viktigste tipset av alle, vær ute i god tid. Jo tidligere du er ute og leter din reise, desto større sjans er det at det fremdeles finnes igjen en billig reise.

Bestill din reise selv, over nettet. På dette måte sparer du penger ettersom det ellers blir lagt på ekstra avgifter som skal betale personalet som formidler reisen.

Reis ikke da alle andre reiser. De store reisedagene er mandagsformiddag, fredager och søndager. Har du mulighet, reis ikke disse dager og din billett kan bli betydelig billigere.

Bruk e-ticket, hvilket betyr at du reiser med ditt kredittkort, pass eller ID i stedet for en tradisjonell billett. Du kan spare hundrevis av kroner på at bruke en e-ticket i stedet for å få en papir-bilett utskrevet og hjemsendt.

Tenk p at ulike online reisebyråer kan tilby ulike priser for samme flybillett derfor kan det være bra at søke og sammenligne flere reisebyråer tross at de søker igjennom samme flyselskap


Copyright © SpinFish Media | Sitemap | Bestill billige fly, Billige reiser og Flyreiser online. Lavpris fly og billige flybilletter.